Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva la san in primele 6 luni de viata. Nestle sustine aceasta recomandare si continuarea alaptarii in paralel cu introducerea alimentelor de diversificare. Urmati intotdeauna recomandarea medicului sau a autoritatii din domeniul sanatatii.

Continua Paraseste website-ul
Skip to main content

Cand tehnologia sta la masa cu micutul tau. Cum se reflecta inovatiile tehnologice in alimentatia copiilor de varsta mica.

Conferinta digitala cu Mirela Retegan - mamica, fondator Gasca Zurli, scriitor, moderator si Dr. Alina Popp, medic primar pediatrie

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Am citit și sunt de acord cu Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si am peste 16 ani. Inteleg si sunt de acord ca, prin trimiterea unui comentariu sau intrebari, nu mi se solicita si nu voi furniza date cu caracter personal ale mele sau ale altcuiva (de exemplu nume, prenume, telefon, adresa, stare de sanatate si, in general, nicio informatie care poate conduce la identificarea unei anumite persoane); de asemenea, inteleg si sunt de acord ca orice astfel de date personale vor fi eliminate din cadrul comentariului.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda alaptarea exclusiva in primele 6 luni si continuarea alaptarii atata timp cat este posibil. Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari si copii de varsta mica. Inainte de a va decide sa folositi un lapte pentru copii de varsta mica, cereti sfatul medicului dumneavoastra.